Ενημέρωση για το δικαστήριο για την ληστεία της Κατερίνης του Φ.Τζιώτζη

Ολοκληρώθηκε σήμερα το δικαστήριο για την ληστεία στην Κατερίνη, με την ανακοίνωση τον ποινών στους κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων είναι και ο σύντροφος Φώτης Τζιώτζης.

Αναλυτικά οι ποινές έχουν ως εξής:
-16 χρόνια και 6 μήνες στον Φώτη Τζιώτζη
-9 χρόνια με ανασταλτικό χαρακτήρα και 3.000 ευρώ χρηματική ποινή για τον πρώτο συγκατηγορούμενο και
-11 χρόνια με ανασταλτικό χαρακτήρα και 3.000 ευρώ χρηματική ποινή για τον δεύτερο συγκατηγορούμενο.

Η εισαγγελέας, η οποία ήταν ιδιαιτέρως εριστική με τον σύντοφο Τζιώτζη (παλαιότερηενημέρωση), τον καταδίκασε χωρίς την ύπαρξη κανενός στοιχείου, παρά μόνο της σύμπτωσης ότι ο δράστης όσο και ο Φώτης είναι αριστερόχειρες, ενώ του φόρτωσε αριθμό κινητού τηλεφώνου που ουδεμία σχέση με τον σύντροφο. Η εκδικητικότητα των δικαστών προς τους αναρχικούς είναι ολοφάνερη και ξεκάθαρη, και μαίνεται όλο και περισσότερο ο πολεμός μας εναντίον τους.

Ο αναρχικός Φώτης Τζιώτζης βρίσκεται έγκλειστος από τις 12 Μαΐου του 2015 στις φυλακές Λάρισας και έχει καταδικαστεί, επίσης, σε 24 χρόνια για ληστεία σουπερμαρκετ και απόπειρα ανθρωποκτονίας και σε 8 χρόνια & 10 μήνες για τα όπλα που βρέθηκαν σε σπίτι στο Κολωνάκι (γνωστή ως υπόθεση Κολωνάκι με συγκατηγορούμενο τον σύντροφο Πάνο Μιχαλάκογλου).

Επίσης. υπάρχει μια δικογραφία ακόμα για τον σύντροφο που βρίσκεται σκοπίμως στον ανακριτή, δικογραφία που έχει σχηματιστει και είναι ταυτοποιήσιμος ο σύντροφος Φώτης για ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Λευτεριά στον Φώτη Τζιώτζη και σε όλους τους κρατούμενους!
Φωτιά στις φυλακές!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *