Μαύρη Διεθνής και ΑΜΣ-Πυρήνας Έμπρακτης Αλληλεγγύης: συνέκδοση μπροσούρας για την υπόθεση αναρχικών αιχμαλώτων στην Χιλή

Η παρούσα μπροσούρα μεταφράστηκε από την αιχμάλωτη αναρχική συντρόφισσα Αγγελική Σπυροπούλου και εκδόθηκε από κοινού από τις εκδόσεις “Μαύρη Διεθνής” και τον Αναρχικό Μαύρο Σταυρό-Πυρήνα Έμπρακτης Αναρχικής Αλληλεγγύης. Η μπροσούρα διατίθεται με ελεύθερη συνεισφορά για την οικονομική ενίσχυση των έγκλειστων συντρόφων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Η εκτύπωση έγινε από το εκδοτικό εγχείρημα “Pereat Mundus”.

Την Πέμπτη 1/6 από τις 3 το μεσημέρι στο προαύλιο της Νομικής, θα διατίθεται η μπροσούρα και βιβλία των εκδόσεων “Μαύρη Διεθνής” καθώς και  έντυπα που διαθέτει η αναρχική βιβλιοθήκη  Arma Forma (”Λόγια Συνομωσίας”,το αναμμένο φυτίλι–εξεγερτικός αναρχισμός – η πράξη στη θεωρία,Χωρίς επιστροφή – 2007,Si vis pacem para bellum-Φθινόπωρο-2010)

Τα αιχμάλωτα συντρόφια Nataly Casanova, Juan Flores και Enrique Guzman αυτή τη στιγμή υποβάλλονται στην παρωδία της αστικής δικαιοσύνης στα δικαστήρια της Χιλής, διατηρώντας τις αντιλήψεις και την λύσσα τους ενάντια στους κατασταλτικούς μηχανισμούς ακέραιες Η αλληλεγγύη από μεριάς μας προς τους αμετανόητους εχθρούς του κράτους είναι αμέριστη και δεν σκοπεύουμε να παραμείνει ένα πτώμα στο στόμα μας, καθώς αναγωρίζουμε πως τα λόγια που δεν μετουσιώνονται σε πράξεις, μετουσιώνονται σε αγκάθι που δηλητηριάζει και κατατρώει τις συνειδήσεις και την σάρκα μας

‘Ομως οι συνειδήσεις των αμετανόητων εξεγερμένων δεν θα
εφησυχαστούν, έως ότου να αγναντέψουν τις στάχτες κάθε μορφής φυλακής και περιορισμού.

Αλληλέγγυα συνενοχή με τα αιχμάλωτα συντρόφια
Nataly Casanova, Juan Flores και Enrique Guzman

Από την Ελλάδα, μέχρι την Χιλή, όρθια να μην μείνει καμία φυλακή!

Επικοινωνία:

abcsolidaritycell@riseup.net

Πανό αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Alfredo Cospito και στις κατηγορουμενες για απαλλοτριώσεις τραπεζών στο Άαχεν

 

Ο αναρχικός κρατούμενος Alfredo Cospito έχει ξεκινήσει  απεργία πείνας δέκα ημερών ενάντια στη λογοκρισία που του επέβαλε ο εισαγγελέας Sparagna [/ υπεύθυνος της επιχείρησης “Scripta Manent” /], η οποία λογοκρισία αποκλείει σχεδόν ολόκληρη την εισερχόμενη και εξερχόμενη αλληλογραφία.

Ο Αλφρέντο ζητά από όλους τους συντρόφους του να στέλνουν βιβλία, περιοδικά, επιστολές και έντυπα γενικά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και υποστήριξης της απεργίας του.

Παράλληλα οι έρευνες που αφορούσαν την επιχείρηση Scripta Manent έκλεισαν, οπότε τώρα αναμένεται η προκαταρκτική ακρόαση, όταν ο δικαστής θα αποφασίσει αν θα προβεί σε δίκη.

Κάλεσμα Ευελπίδων, 12/5 στις 12 π.μ.

Στις 10 Μαΐου έπειτα από ληστεία χρηματαποστολής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο καταδιώκεται και συλλαμβάνεται από μπάτσους ο Δημήτρης Χαρίσης. Αρνούμενος να συνεργαστεί με τις αρχές του αποσπάστηκε βίαια DNA. Αύριο 12/5 στις 12 π.μ. περνάει από Ανακριτή Στην Ευελπίδων .

 

Όλοι και όλες εκεί ,στηρίζοντας όσους επέλεξαν το δρόμο της σύγκρουσης ,μέχρι το τέλος.

 Κάτω τα ξερά σας από τους αγωνιστές!

 

Αναρχικός Μαύρος Σταυρός -Πυρήνας έμπρακτης αλληλεγγύης

Έκτακτο κάλεσμα Ευελπίδων

Ο σύντροφος Δημήτρης Χαρίσης περνάει 12:30 από ανακριτή στην Ευελπίδων. Κατηγορείτε για ληστεία χρηματαποστολής (atm) εντός του Γεωπονικού Πανεπιστημίου.

Κανένας σύντροφος μόνος απέναντι στο κρατικό κτήνος. Όλοι και όλες εκεί!

abc solidarity cell