Σε απεργία πείνας και δίψας Ν.Μαζιώτης, Π.Ρούπα και Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου

Την Πέμπτη 5/1 τα ξημερώματα συνελήφθη από την «αντιτρομοκρατική» η καταζητούμενη και επικηρυγμένη συντρόφισσα Πόλα Ρούπα και η Κων/να Αθανασοπούλου μέλη του Επαναστατικού Αγώνα.

Βρισκόμαστε σε έναν διαρκή πόλεμο με το κράτος και τους μηχανισμούς του και θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι κανένας σύντροφος-ισσα δεν είναι μόνος-η στον αγώνα που δίνει.

Απεργία πείνας και δίψας ξεκίνησανε η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης για να πάρουν οι συγγενείς το παιδί τους, καθώς στην απεργία πείνας και δίψας συμμετέχει αλληλέγγυα η Κων/να Αθανασοπούλου.

 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Απεργία πείνας ξεκινάν η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης

Συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από την ΓΑΔΑ στις 5μμ
Καλέσματα 1 2 3

Αθήνα νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία 3μμ 1 2 3

Συγκεντρώσεις για την απελευθέρωση του 6χρονου παιδιού της Π.Ρούπα. Παρασκευη 6/1:  Αθηνα, ΓΑΔΑ 11π.μ, 1| 2 |3 Θεσ/νικη 10.00π.μ. Αγ. Σοφίας & Τσιμισκή

                                              Συνελευσεις αλληλεγγύης 1,| 2                                                              Διαμαρτυρία Πολιτικών Κρατουμένων, Κείμενο αλληλεγγύης φυλακισμένων αναρχικών,   Κ, Γουρνάς, Αναρχικοί Δ’ Πτέρυγας Κορυδαλλού

Συνεχής ενημέρωση

Δήλωση της συντρόφισσας Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου

Είμαι αναρχικιά, μέλος της ένοπλης επαναστατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. Οι μόνοι τρομοκράτες είναι το κράτος και το κεφάλαιο. Αρνούμαι να φάω και να πιω έως ότου το παιδί των συντρόφων μου Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη δοθεί σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *