Φυλακές Κορυδαλλού: Ενημέρωση από την δίκη της ΣΠΦ [συνεδρία 07/06 – Τέλος αναγνωστέων]

Σήμερα συνεχίζοντας το ρεσιτάλ αλαζονείας και φασισμού η πρόεδρος Α. Υφαντή ολοκλήρωσε την διαδικασία των αναγνωστέων εγγράφων. Δηλαδή μέσα σε 5,5 ώρες «διάβασε» αρκετές χιλιάδες σελίδες πάνω στις οποίες στηρίχτηκαν οι διώξεις αρκετών κατηγορούμενων για το σχέδιο της ΣΠΦ. Στην πραγματικότητα δεν διάβασε απλά ξεφύλλισε όλα αυτά τα έγγραφα απλά και μόνο για να τελειώνει την δίκη.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σήμερα ένας κατηγορούμενος είχε κληθεί από τον ανακριτή για άλλη υπόθεση και έτσι δεν μπορούσε να παρασταθεί στην δίκη. Η συνήγορος του ζήτησε διακοπή για να εισπράξει την αφοπλιστική απάντηση της Α. Υφαντή «ααα γιατί θέλει να είναι εδώ να παρών…;» για να συμπληρώσει μονή της» δεν πειράζει τον εκπροσωπείτε εσείς!!» απευθυνόμενη στην συνήγορο.

Η συνήγορος όμως δήλωσε ότι πρέπει να αποχωρήσει καθώς πρέπει να παρίσταται στην ανάκριση του κατηγορουμένου και ζήτησε τουλάχιστον την διακοπή για μια ώρα προκειμένου να πάει και να γυρίσει.

Η απάντηση της Α. Υφαντή ήταν καρμπόν η ιδία που ακούγεται από την αρχή της δίκης «Απορρίπτεται… συνεχίζουμε!!»

Κατά την διάρκεια των αναγνωστέων ο εισαγγελέας Ι. Κούτρας επέμενε ιδιαίτερα για την απόπειρα έκρηξης στην εφορία Κορυδαλλού θέλοντας να ισχυροποιήσει το ευφυολόγημα που υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι η ΣΠΦ ήθελε νεκρούς από την έκρηξη (μάλιστα σε προηγούμενη συνεδρία όταν ο Χρήστος Τσάκαλος παρουσίαζε τον τρομοκρατικό ρολό της εφορίας η πρόεδρος Α. Υφαντή είπε «εντάξει με τη εφορία, το καταλάβαμε ληστεύει τον κόσμο..Εσείς όμως δεν σκεφτήκατε τους υπάλληλους εκεί που κινδύνευσαν;;;» αγνοώντας προφανώς (!!!) ότι η βόμβα μπήκε με προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 23.30 ώρα που κάνεις υπάλληλος δεν βρισκόταν εκεί).

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο με την κατάθεση των μαρτύρων υπεράσπισης (υπενθυμίζουμε ότι οι σύντροφοι της ΣΠΦ δεν έχουν καλέσει μάρτυρες υπεράσπισης). Συνολικά η δίκη αναμένεται να τελειώσει σε 2-3 εβδομάδες με τις καταδίκες να φαίνονται δεδομένες για όλους τους κατηγορούμενους.

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *