Κείμενο του αναρχικού Φώτη Τζιώτζη σχετικά με την 11η Ιούνη, διεθνή ημέρα αλληλεγγύης στους αιχμαλώτους όλου του κόσμου

Η 11η Ιουνίου είναι μία πολύ σημαντική ημέρα αλληλεγγύης για τους αναρχικούς πολιτικούς κρατούμενους σ’ ολόκληρο το κόσμο. Η αλληλεγγύη εκφράζεται στην καθημερινότητα και δεν γιορτάζεται με επετείους, αλλά είναι η ευκαιρία για το συντονισμό δράσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Λίγα λόγια για τις υποθέσεις μου και πως ξεκίνησε η όλη στοχοποίηση μου.

Βρίσκομαι κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας με ποινή κάθειρξης 8 ετών, 10 μηνών και 1.000 ευρώ χρηματική ποινή, για υπόθεση που δικάστηκε στο μονομελές εφετείο κακουργημάτων Αθηνών, με συγκατηγορούμενο τον σύντροφο και φίλο μου Μιχαλάκογλου Παναγιώτη, όπου και ανέλαβα την ευθύνη για τον οπλισμό που βρέθηκε σε σπίτι στο Κολωνάκι και στο πατρικό μου στη Θεσσαλονίκη.

Η στοχοποίηση μου ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2014 όταν και έγινε η πρώτη σύλληψη μου με άλλους συντρόφους, ανάμεσα τους και ο Παναγιώτης Μιχαλάκογλου, καθώς υπήρχαν ανώνυμες πληροφορίες ότι εμπλέκομαι σε τρομοκρατικές ενέργειες και χτυπήματα σε αξιωματούχους. Τα στοιχεία τότε δεν επαρκούσαν και αφέθηκα ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ και τρία παρων το μήνα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την 24ωρη παρακολούθηση μου από την αντιτρομοκρατική.

Έτσι το Μάιο 2015, συνελήφθη για ληστεία στη Θεσσαλονίκη και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε μπάτσους της ομάδας διας. Ρουφιάνος και αυτόπτες μάρτυρες με αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα και με κατέδωσαν στους μπάτσους. Μετά από 3 μήνες, νέα ληστεία στη Κατερίνη βγαίνει στην επιφάνεια από ανύπαρκτα στοιχεία και εικασίες της αντιτρομοκρατικής και έχει ως αποτέλεσμα την εκ νέου προφυλάκιση τη δική μου και φιλικών προσώπων. Έπειτα από 4 μήνες σχηματίζεται δικογραφία για ληστεία σε τράπεζα Θεσσαλονίκης που φέρομαι ως δράστης. Ο ανακριτής σκοπίμως δεν με καλεί καθυστερώντας τη διαδικασία.

Ως αναρχικός της δράσης μεγάλη δύναμη για να συνεχίσω τον αγώνα μου δίνουν τα χτυπήματα που γίνονται σε κάθε σκουπίδι του κράτους. Η κάθε μορφή αλληλεγγύης είναι για μένα η ελπίδα και η δύναμη πως δεν είμαι μόνος στα πιστεύω μου.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από αυτούς. Αυτοί πρέπει να μας φοβούνται.

Είναι η ώρα για άμεση επίθεση τώρα που το κράτος προσπαθεί να επιβάλει ξανά την οικονομική χούντα. Επίθεση σε αρχιφύλακες, μπάτσους, πολιτικούς, εισαγγελείς και ανακριτές που νομίζουν ότι είναι στο απυρόβλητο.

Ο φόβος πρέπει να περάσει σ’αυτούς και στον άθλιο κύκλο τους, όχι σε εμάς.

ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ, ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΝ

Αλληλεγγύη και δύναμη σε όλους τους αμετανόητους αναρχικούς αιχμαλώτους που στέκονται με ψηλά το κεφάλι

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ‘ΡΘΟΥΝ

 

ΤΖΙΩΤΖΗΣ ΦΩΤΗΣ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Β ΠΤΕΡΥΓΑ

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *