Χαιρετισμός αναρχικών κρατουμένων από τη Δ’ Πτέρυγα στις εκδηλώσεις για το PFLP

Χαιρετισμός αναρχικών κρατουμένων από τη Δ’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού

Από τις ελληνικές φυλακές απευθύνουμε επαναστατικούς χαιρετισμούς σε όλες και όλους τις Παλαιστίνιες και τους Παλαιστίνιους, που είτε μέσα από τις φυλακές, είτε έξω συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην ισραηλινή κατοχή.

Ο αγώνας που δίνετε δεν είναι μόνο ένας αγώνας για την αυτοδιάθεση του παλαιστινιακού λαού, αλλά και αγώνας ενός ταξικά καταπιεσμένου λαού από την ισραηλινή αστική τάξη και από μεγάλο μέρος της σιωνιστικής ισραηλινής κοινωνίας. Επομένως, στην αντίστασή σας βλέπουμε και τους εαυτούς μας και τον δικό μας πόλεμο. Ο αγώνας, παρ’ όλη την καταστολή, το μακροχρόνιο εμπάργκο, τη ναζιστικής έμπνευσης γενοκτονία ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης, αντέχει και δίνει δύναμη σε κάθε επαναστάτη στον πλανήτη. Η νίκη της παλαιστινιακής αντίστασης το καλοκαίρι του ‘14 ενάντια στον πάνοπλο ισραηλινό στρατό, αναπτέρωσε τις ελπίδες των επαναστατών όλου του κόσμου και ανέδειξε ότι οι πολεμικές μηχανές, όσο δυνατές και να αυτοπαρουσιάζονται, δεν είναι άτρωτες. Ακόμα πιο σημαντική ήταν η κοινή ανακοίνωση των οργανώσεων που είχανε τον πρώτο λόγο στην ήττα του ισραηλινού στρατού, η οποία μας υπενθυμίζει πως όταν κυριαρχεί η ενότητα στην πράξη και όχι οι επιμέρους διαφορές, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι λαμπρά.

Οι πέτρες, τα μαχαίρια, τα όπλα της παλαιστινιακής αντίστασης στηρίζουν και στηρίζονται από τα δικά μας χέρια. Από αυτήν τη μικρή γωνιά του πλανήτη αποδεικνύεται καθημερινά ότι το λουλούδι της αντίστασης μπορεί να φυτρώσει και να ανθίσει, όσο σκληρές κι αν είναι οι συνθήκες.

Τιμή στους χιλιάδες πεσόντες. Κουράγιο σε όσους συνεχίζουν τον δίκαιο πόλεμο. Από την Ελλάδα ως την Παλαιστίνη, από το Φέργκιουσον ως τη Ροτζάβα, αγώνας μέχρι την κατάργηση κράτους και καπιταλισμού.

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Αντώνης Σταμπούλος, Τάσος Θεοφίλου, Δημήτρης- Ανδρέας Μπουρζούκος, Φοίβος Χαρίσης, Γιώργος Καραγιαννίδης

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *