Κείμενο αλληλεγγύης στους δύο συλληφθέντες της περιφρούρησης των Κατειλημμένων Προσφυγικών

Στις 31/10 με 1/11/16, εν όψει του εφετείου της Χρυσής Αυγής στην Λ. Αλεξάνδρας, άτομα από τον Αναρχικό Μαύρο Σταυρό-Πυρήνα έμπρακτης αναρχικής αλληλεγγύης συμμετείχαν στην περιφρούρηση των κατειλημμένων προσφυγικών, με σκοπό την έμπρακτη αλληλεγγύη στις καταλήψεις και ενισχύοντας την δράση ενάντια στο κράτος και τους φασίστες.

Από νωρίς το πρωί της 31ης οι μπάτσοι επιτέθηκαν στην περιφρούρηση των προσφυγικών την ώρα που οι φασίστες είχαν φτάσει στο εφετείο, με αποτέλεσμα δύο συλλήψεις, ενός συντρόφου και μιας συντρόφισσας, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν από τα καθάρματα της ΕΛ.ΑΣ. Ως αναπόφευκτη απάντηση στην επίθεση των μπάτσων και των φασιστών ακολούθησαν πολύωρες συγκρούσεις στους δρόμους και στις ταράτσες της γειτονιάς, διασφαλίζοντας την από κάθε ένστολο και μη φασιστικό σκουπίδι.

Ως ΑΜΣ-Πυρήνας έμπρακτης αναρχικής αλληλεγγύης δεν πρόκειται να αφήσουμε μόνους, τους συντρόφους στα γλοιώδη χέρια των μπάτσων και των δικαστών, όπως και κανέναν άλλον που διώκεται για την ανατρεπτική του δράση ενάντια στο κράτος, τους φασίστες και κάθε κυριαρχική αντίληψη.

 

Καλούμε στις 15/11 στα δικαστήρια Ευελπίδων Κτήριο 7 και ώρα 9:00

 

ΜΠΑΤΣΟΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Αναρχικός Μαύρος Σταυρός-Πυρήνας Έμπρακτης Αναρχικής Αλληλεγγύης

 

One thought on “Κείμενο αλληλεγγύης στους δύο συλληφθέντες της περιφρούρησης των Κατειλημμένων Προσφυγικών”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *